ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!!!!!

  1. ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!!!!!

Η Giannis Mallis έχοντας ως σταθερό προσανατολισμό την ποιότητα των προϊόντων της ώστε να καλύπτει στο έπακρο τις απαιτήσεις των πελατών της προσπαθεί να ενσωματώσει σε αυτά τα επιθυμητά ποιοτικά χαρακτηριστικά με σκοπό την παραγωγή και διάθεση προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και απαράμιλλης ποιότητας. Προσανατολιζόμενοι, λοιπόν, σε αυτό τον στόχο, έχουμε προβεί σε σημαντικές αλλαγές σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων μας τις σημαντικότερες από τις οποίες παραθέτουμε πιο κάτω:

– Σεπτέμβριος 2017: Προβήκαμε σε μία σημαντική αλλαγή στο λάστιχο (θηλειές). Το βελτιώσαμε από 8mm σε 10mm με αποτέλεσμα να έχει μεγαλύτερη αντοχή και να τεντώνουν τα καλύμματα καλύτερα. Επιτυγχάνεται, έτσι, η άψογη εφαρμογή των καλυμμάτων του αυτοκινήτου σας προσδίδοντας και μία ακόμα καλύτερη εικόνα αισθητικά.

– Οκτώβριος 2017: Το «ΣΗΜΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟ» της Μάρκας του αυτοκινήτου: Εκτός από το κεντημένο «σήμα» που διαθέταμε, τώρα κατασκευάζουμε ένα καινούριο «σήμα – λογότυπο» το οποίο «εφαρμόζει» πάνω στο υλικό του καλύμματος με ειδική πρέσα συγκόλλησης, η οποία χρησιμοποιεί ρεύμα χαμηλής τάσης και υψηλής συχνότητας. Το «σήμα» τύπου “TESLA” είναι πολύ ανθεκτικό καθώς κολλάει με τον τρόπο αυτό αλλά και υψηλής αισθητικής επειδή είναι διακριτικό και κομψό. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα ανάλογα με το χρώμα του υλικού ή της επιλογής του πελάτη.

– Δεκέμβριος 2017: Αλλάξαμε το AIRBAG.

Διορθώσαμε το ειδικό άνοιγμα για το AIRBAG το οποίο και βαφτίσαμε EASYAIR καθώς με την  αλλαγή αυτή ο αερόσακος ανοίγει χωρίς καμία δυσκολία. Έτσι, πέρα από την ευκολία, η συγκεκριμένη αλλαγή προσδίδει στο σαλόνι σας μια άλλη αισθητική καθώς η εικόνα του κάνει το κάλυμμα να φαίνεται σαν εργοστασιακή ταπετσαρία.

 

Ιανουάριος 2018: Γαζί ασφαλείας.

Συχνά υπήρχαν παράπονα για κάποια καλύμματα που άνοιγαν στη ραφή. Αυτό δεν συνέβαινε λόγω κακής ποιότητας του υφάσματος αλλά λόγω της πλέξης του από το εργοστάσιο κατασκευής του. Εμείς παρακολουθήσαμε και μελετήσαμε τις φθορές αυτές στα καλύμματα ώστε να βρούμε ένα τρόπο να το διορθώσουμε. Στην προσπάθειά μας, λοιπόν, να επιλύσουμε και αυτό το πρόβλημα προβήκαμε στην αγορά ενός μηχανήματος τελευταίας τεχνολογίας  το οποίο ενώ ράβει και ενώνει τα υφάσματα μεταξύ τους δημιουργεί δίπλα ακριβώς από τη ραφή ένα «γαζί ασφαλείας» το οποίο κρατάει την ένωση στο 100% και έτσι δεν ανοίγουν  πλέον οι ραφές. Άλλη μία καινοτόμα αλλαγή την οποία κάναμε στην συνεχή προσπάθειά μας να βελτιωνόμαστε και να εξελισσόμαστε.

 

Δεν διορθώσαμε, όμως, μόνο πράγματα που αφορούν στην ποιότητα των προϊόντων μας αλλά προβήκαμε και σε αλλαγές σχετικά με τη  συσκευασία διάθεσης αυτών. Σήμερα βιώνουμε τη λεγόμενη «μάχη του ραφιού». Τα προϊόντα, δηλαδή, θα πρέπει να «κοσμούν» τα ράφια στα οποία τοποθετούνται προς πώληση. Για το λόγο αυτό διαθέτουμε ειδικές σακούλες συσκευασίας και ειδικά χαρτοκιβώτια για την καλύτερη διάθεση και προβολή των προϊόντων μας. Η επιτυχημένη πώληση αναμφισβήτητα βασίζεται στην ποιότητα των προϊόντων αλλά αναπόσπαστο μέρος αποτελεί και η όσο το δυνατό καλύτερη «αισθητικά» προβολή και διάθεση αυτών.

 

Η Giannis Mallis βρίσκεται πάντα στο πλευρό των πελατών και των συνεργατών της. Προσανατολιζόμαστε όχι απλά στην ικανοποίηση των αναγκών και απαιτήσεων σας αλλά στην υπέρβαση των προσδοκιών σας και γι αυτό πάντα προσπαθούμε να βρίσκουμε τρόπους βελτίωσης και τελειοποίησης των προϊόντων που παράγουμε. Βρισκόμαστε πάντα σε επικοινωνία με τους πελάτες μας. Ακούμε τα παράπονά σας, τις επιθυμίες σας και εργαζόμαστε πάντα προς αυτό τον σκοπό που δεν είναι άλλος από την ικανοποίηση των αναγκών σας. Τα οποιαδήποτε βήματα κάνουμε προς την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των απαιτήσεών σας, βελτιώνοντας έως και τελειοποιώντας τα προϊόντα μας, σίγουρα έχουν κάποιο κόστος επιβάρυνσης για την εταιρία μας. Εμείς, όμως, στη Giannis Mallis, αδιαφορούμε για  το κόστος επιβάρυνσης αφού ο τελικός μας σκοπός είναι πάντα η όσο το δυνατό βελτιστοποίηση των προϊόντων μας για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση. Ενδιαφερόμαστε και προσπαθούμε να οικοδομούμε μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας η οποία στηρίζεται στην κριτική αλλά και στην επιβράβευση. Επιζητούμε την κριτική σας για να γινόμαστε καλύτεροι αλλά και την επιβράβευσή σας όταν έχουμε κάνει έστω και κάποιο μικρό βήμα προς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να μπορούμε να συνεχίσουμε. Η κριτική από πλευρά σας είναι το έρεισμα για να επιδιώξουμε το καλύτερο. Η επιβράβευσή σας, όμως, από την άλλη, για το οποιοδήποτε βήμα κάνουμε είναι για μας το κίνητρο και η δύναμη για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε, πάντα με μεράκι, για σας!!